© Alice
DUO WORKSHOP: GRIME!

DECEMBER

16
ZATERDAG
LONDERZEEL • In deze leuke workshop leren we de basistechnieken van grime (blenden met spons, lijntjes, krulletjes, druppels en stipjes) en gebruiken die technieken om nadien leuke figuren op het gezicht van je kind te toveren.

Daarnaast is deze workshop vooral heel gezellig. Drankjes en lekkers staan klaar, en het is een fijn moment om samen met andere creatievelingen aan de slag te gaan. Neem je even pauze, dan kan je ondertussen snuisteren in de pop-up shop van Alice. Je gaat naar huis met een dosis inspiratie en goesting om thuis verder aan de slag te kunnen gaan.

Deze workshop is de ultieme namiddagactiviteit voor volwassene en kind. Een quality momentje samen met je kind, petekind of kleinkind? Boek hem vlug, en kom samen een fijne namiddag beleven! Geen voorkennis vereist!

PRAKTISCH:

Alle materiaal is inbegrepen in de prijs:

alle make- up en toebehoren
drankjes en lekkers voor iedereen
Aan deze workshop kunnen 10 duo’s deelnemen.

DUUR:

Ongeveer 2u30.

DE WORKSHOPGEVER:

Daisy Van Winkel is al meer dan 10 jaar make up artiest en geef sinds 2009 opleidingen in make-up, grime, bodypainting en imagostylist te Syntra Brussel. Verder is Daisy een creatieve duizendpoot en schildert ze met acryl en aquarel, doet ze aan keramiek, en heeft ze ontelbare opleidingen gevolgd in mode en textiel, airbrush, initiatie goudsmid, foodstyling …

http://www.daisyvanwinkel.be http://www.facebook.com/SecondSoulADF

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alice
handelsstraat 61
1840 Londerzeel
breng me hierheen